Услуги и клиентски програми на Дайнърс клуб България АД

01.06.2021

Иновативно и динамично изживяване, способно да се подновява и да Ви изненадва всеки ден, което освен че трансформира ежедневните Ви покупки в необикновени награди и неизбежни оферти, Ви предлага възможност за достъп до уникални привилегии.

Влезте и открийте колко лесно е да изпитате уникални емоции.

 • VIP летищни салони
 • Двуфакторна автентикация
 • SMS известия
 • MyDinersClub
 • Застраховки
 • Превърнете престоя на летището в удоволствие!

  Притежателите на кредитни карти Diners Club могат да се възползват от привилегията за достъп и консумация до над 1000 летищни салона в целия свят.

  С мобилно приложение Diners Club Travel Tools, клиентите ни могат бързо и лесно да намерят пълна информация за желания от тях салон. Апликацията е достъпна в App Store и Google Play.


 • Защитете интернет покупките си!

  Програмата се прилага за всики клиенти с кредитни карти Diners Club® , с цел по-голяма сигурност при онлайн разплашания.

  Двуфакторната автентикация за картодържателите на Дайнърс клуб България АД се осъществява с въвеждане на статична и динамична парола. Динамичната или еднократна парола се получава като SMS на мобилен телефон посочен от клиента в MyDinersClub и е валидна 5 минути.

  За целта се използва 3D парола, която е еднократно валиден код, служещ за идентифициране на картодържателя.

  За да осъществявате плащания в интернет, при търговци участващи в програмата е нужно да имате активна регистрация в интернет платфотмата MyDinersClub – www.my.diners.bg

 • Следете движението на парите си!

  С регистрация за услугата ще получавате SMS известия след всяка операция с Вашата кредитна карта Diners Club®, следите движението на парите си и можете да се защитите от евентуални измами и злоупотреби.

  Като притежател на кредитна карта, издадена от Diners Club България, и след предварителна регистрация за услугата "SMS известия при авторизации с кредитни карти Diners Club" можете да получавате SMS известие на Вашия мобилен телефон непосредствено след всяка извършена онлайн авторизация при плащане с картата. По този начин Вие следите своите плащания и ще разберете веднага, ако с Вашата карта се извърши непозволена от Вас трансакция.В случай че не можете да извършите плащане, SMS известието ще Ви даде точната причина за неуспешната трансакция – недостатъчна наличност, надвишен лимит, грешно въведен персонален идентификационен номер (ПИН) и друга информация.


 • Лесни, бързи и удовни справки и разплащания!

  Платформата дава възможност за да осъществяват справки за кредитни карти Diners Club (авторизации, трансакции, извлечения), погасяване на задължения, плащане на сметки и данъци.

  MyDinersClub е достъпна след регистрация на www.my.diners.bg  и нейното потвърждение в офис на Fibank.

 • Изберете подходящата за вас кредитна карта!

  Всеки притежател на кредитна карта от Дайнърс клуб България получава безплатна застраховка според вида на избрания вид карта – застраховка „Пътуване в чужбина“ с покритие до USD 35 000 или „Рак на гърдата“ с покритие до 10 000 лв.